top of page
  • Yazarın fotoğrafıSELF Kreatif

SELF Kreatif Hakkında Ne Dediler?

Müşterilerimizden hakkımızdaki düşüncelerini yazmalarını rica ettik, öyle güzel yorumlar aldık ki yaptığımız işi neden severek yaptığımızı böylece bir kez daha hem de çok etkileyici bir şekilde anlamış olduk.



 
  • Bertay FİŞEKÇİ - Çalışan Bağlılığı Danışmanı & Profesyonel Koç


Merhaba ben Bertay Fişekçi, Yusuf Uğurel ve Self Kreatif ile kurumsal kimlik oluşturulması projesinde birlikte çalıştık. Benim için değerli bir süreçti.


2019'un Ekim ayında kendi şirketimi kurduğumda yapılacak işler biraz gözümü korkutmuştu, bir taraftan kime hizmet edeceğim, ne teklif edeceğim, nasıl iş alacağım gibi sorular varken bir taraftan da nasıl bir görüntüm olacak, nasıl bilineceğim, nasıl bir dijital kimliğim olacak diye düşünüyordum. Yusuf ve dolayısı ile Self Kreatif ile o dönem yollarımız kesişti. Benim için logo, font ve kendimi sunacağım powerpoint tasarımları ve kurumsal renklerimin oluşturulmasını sağladılar. Çalışan Bağlılığı çözümü sunan biri olarak logomdaki yumuşak çizgiler "bağ" temamı da güçlendirdi. Bu süreç içinde benimle sık sık görüştüler ve tasarımlarını birlikte tartıştık. Çalışma süremin sonunda kendinden emin, logosu ile iyi hisseden ve kurumsal kimliğine uygun logo tasarımı ile pazara girerken doğru görüntüyü veren bir durumdaydım. Halen tüm tasarımı, renkleri ve yaptığımız çalışmaların sonuçlarını kullanıyorum.


Siz de kendi şirketinizi kurmakta iseniz ve kurumsal kimliğinizin logonuzla ve dijital kimliğinizle uyumunu isterseniz Yusuf'la çalışabilirsiniz. Yaratıcı gücünün çok yüksek olduğunu düşünüyorum, benim gibi tek kişilik firmalarla ve çok büyük firmalarla aynı anda çalışabiliyor ve "sanatçı" tarafını işine yansıtabiliyor.



  • Sercan ATILGAN - Castrol E-Commerce Offer Manager


“Self” ismi gibi, her reklam kampanyası yolculuğunda en yaratıcı haliyle özünü yansıtan bir iş ortağı.

Sahip oldukları esnek davranabilme anlayışı, vizyon açıklığı ve ekibimizin parçası olarak hareket etme yaklaşımı, birlikte çalıştığımız her kampanyada bizi başarıya ulaştırdı.


Takım arkadaşlıkları için teşekkür ederim.



  • Filiz KUŞAK - YogaŞala Genel Müdür


SELF Kreatif, çalıştığımız süre boyunca markamızı bizim kadar sahiplenen bir anlayışla yanımızda olmuş ve markamızı ileriye taşımakta her zaman ufkumuzu açan yaratıcı çözümler sunmuştur. İşini titizlikle yapan, samimi bir iletişim diline sahip SELF Kreatif, bize amatör ruhu kaybetmeden profesyonel bir stille çözümler sundu.



  • Beray YILMAZ - Güneydoğu Gıda Satın Alma Müdürü


Dinamik ve tecrübeli bir ekip. Müşterinin ne istediğini anlayıp doğru çözüm sunabiliyorlar. Bize farklı bakış açısı kazandırdılar, ürün tasarımlarımız büyük beğeni topladı.


  • Dr. Kemal TOKUÇ - Rumeli Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğretim Üyesi, TOKUC Eğitim ve Danışmanlık Akademisi Sahibi


SELF, müşteri beklenti ve isteklerini ön plana alan, zamanında ve beklentinin üstünde tasarımlar yaratan bir firma. Birbirinden değerli, güler yüzlü ve konusunda uzman çalışanları ile tasarımlarımızın hayat bulmasını sağladılar. Firmamıza rekabet gücünü artırmada kattıkları değerler için teşekkür ederim.


 

Kendimizi müşterilerimizden dinlemek ve müşterilerimizin özelliklerimizi bu kadar samimiyetle dile getirişlerine şahit olmak bizi onurlandırdı. Reklam ajansımızı profesyonel olduğumuz kadar içten duygularla yönetmeye verdiğimiz önemin müşterilerimiz ve iş ortaklarımız tarafından fark edilmesinin yanında takdir de görmesi motivasyonumuzu artırdı.


Bu yorumlar bizimle paylaşıldığında bu güzel metinlerin sadece müşteri yorumları bölümünde kalmasını istemeyerek blog yazısına dönüştürmek istedik.


Yaptığımız işten keyif almamızı sağlayan tüm müşterilerimize ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.



5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page